Joshua Kimmich protiv da Bayern dovede još jednog igrača u odbrani

193

Tijekom svog vremena u Bayern Münchenu, Kimmich je nekoliko puta nastupio kao središnji igrac , dosta je igrao na poziciji desnog beka, a zatim se ustalio u svojoj ulozi u veznom redu momčadi.

Na pitanje vidi li potrebu za defanzivno orijentiranim igračem br. 6 koji bi mu omogućio slobodnije lutanje terenom, Kimmich je odbacio tu misao – bez izravnog poricanja da želi prijeći (ponovno) na drugu ulogu.

“Sada nam trebaju četiri pobjede, nakon toga možemo razgovarati. Ne razmišljam o tome. Imamo sjajnu momčad i na nama je da damo sve od sebe i pobijedimo u svojim utakmicama – onda ćemo vidjeti,” rekao je Kimmich

Nejasno je što Kimmich želi učiniti u nastavku – kao i što je Thomas Tuchel planirao za njega, ali što god da odluči vjerojatno će izazvati talase kroz planiranje klupske momčadi za sljedeću sezonu.

Kimih je odlican standardni igrac bayern i jedan od najvaznijih igraca trenutno Bayerna , nakon ispadanja iz Lige prvaka Bayern je bacio sve svoje snage da osvoji prvo mjesto u Bundes Ligi.

newsmedia