Nedeljno zarađuje oko 20.000 €, a živi sa majkom: Ovo je kuća Tee Tairović, u dvorištu montažni kontejner

635

Iako je dobial epitet “kraljica bakšiša” i prethodnih godina zaradila više stotina hiljada evra, Tea je ostala skromna i ostala da živi sa majkom u rodnom Novom Sadu

Pevačica Tea Tairović obeležila je svojim albumom prethodnu muzičku godinu, zbog kojeg joj je znatno skočila cena tezge, pa s obzirom na to da mesečno održi skoro 20 nastupa mesečno je njen račun sigurno teži više hiljada evra.

Iako je dobial epitet “kraljica bakšiša” i prethodnih godina zaradila više stotina hiljada evra, Tea je ostala skromna i ostala da živi sa majkom u rodnom Novom Sadu.


Naime, ekipa “Paparaco lova” jednom prilikom istraživala je njen ljubavnio život i tom prilikom usnimili su i njenu porodičnu kuću u rodnom gradu.

Tea živi sa majkom Božicom u jednom novosadskom naselju, izolovanom iz centra grada, gde su sve kuće identične. Iako zarađuje više od 20.000 evra na nedeljnom nivou, pevačica živi skromno.

Kuća je na tri sprata, a malo dvorište ograđeno je zelenilom, doduše veštačkim, tako da Tea i njena mama imaju svoj mir.

Njihov porodični dom ne odstupa ni od jedne kuće koja se nalazi u tom naselju, a u dvorištu pored glavne kuće, nalazi se i pvc kontejner u kojem takođe može da se živi.

(Telegraf.rs)