Slavnić ne može da izdrži Majin tempo: Zvezdanu otkazuje srce od žestokih akcija ispod jorgana

298

Zadrugar Zvezdan Slavnić uživeo se u ulogu da je fatalan muškarac, pa je ostavio ljubavnicu Anđelu Đuričić zbog Maje Marinković, koja je daleko iskusnija i snalažljivija u krevetu, ali, po svemu sudeći, on nije u stanju da isprati taj tempo, pa se usled previše seksa sve češće žali na probleme sa srcem.

Naime, prvo su fanovi “Zadruge” na društvenim mrežama primetili da on ne može da isprati Maju, pa su ostavljali komentare da će ga Marinkovićka žestokim akcijama ispod jorgana dovesti do infarkta.

On je, zatim, i ponašanjem potvrdio da nema snage i kondicije za ribu poput Maje, pa je zaspao usred emisije uživo, što se i novčano kažnjava.


Sin Moke Slavnića je tokom “Pretresa nedelje” otišao u spavaću sobu, legao na prvi krevet na koji je naišao i momentalno se komirao, tako da nije do kraja ispratio komentarisanje deljenja budžeta ovonedeljnog vođe Ivana Marinkovića.

Zadrugari i gledaoci su primetili da ga je nova devojka do te mere iscrpela da on više nije u stanju da kontroliše umor, već ga telo izdaje, pa i po cenu da snosi konsekvence, budući da je napuštanje sastanka pre završetka strogo zabranjeno i kažnjivo.

Još jedna stvar koju su njegovi cimeri provalili jeste da se Slavnić već prešaltao na Valentinu Stanković i tvrde da će na kraju završiti s njom da bi izbegao Marinkovićevu, čija aktivnost u krevetu mu sve manje prija.

Međutim, Zvezdan ni mrtav ne bi priznao da nije u stanju da bije na svim frontovima jer uživa u slici da je on smrt za žene. Ubeđen je da njegove bivše Ana Ćurčić i Anđela Đurišić za njim seku vene, dok ga Maja seksualno obrađuje, a on već sprema odstupnicu i baca rovce novoj žrtvi, koju je očito prepoznao u Valentini.

republika.rs