‘NEĆU DA TI IDEM UZ DLAKU, ĆUTIM TI NA TVOJE GESTOVE!’ Prijateljstvo Ane i Zorica na klimavim nogama, jedna drugoj SASULE SVE U LICE! (VIDEO)

511

Puca prijateljstvo?!

Zorica Marković i Ana Ćurčić sele su ispod trema, te je Ćurčićeva zamerila Zorici način na koji se prethodnih dana ophodi prema njoj.

Šta god da sam uradila, molim te za ubuće, nisam neko ko može da razmišlja da li je neko neraspoložen – počela je Ana.


Znači boli te k..c da li me boli želudac – pitala je Zorica.

Tvoje ponašanje prema meni mi se u poslednje vreme ne dopada. Ja kada sam neraspoložena, dođem i kažem ti najnormalnije – rekla je Ana.

Nije baš uvek, ali mene to ne smeta, ja tvoju nervozu razumem, a ti moju ne – rekla je Zorica.

Ti imaš nervozu da se jako izdereš na mene. Nemoj na mene da se ljutiš, jer mi praviš ogromnu konfuziju u glavi. Ako ćeš sa mnom na ovoj relaciji da pričaš sa mnom… – rekla je Ana.

Kad god sam rekla tri puta, ako ja imam svoje nervoze – počela je Zorica.

Prvo si mi rekla prijatno i ironično – rekla je Ana.

Prvo te molim da me ne grdiš i ne pričaš sa mnom na ovaj način, nisam zaslužila…Ja stojim na vratima i kažem ti da mi nije dobro – rekla je Zorica.

Ja ću da ispoštujem sve na dalje, ali te molim da nemaš šest promena raspoloženja prema meni, jer se ja osećam krivom kada si ti u pitanju – rekla je Ana.

Ne treba, tvoj problem. Trčiš kod Miće i tražiš pomoć…Šta treba?! Da ti idem uz dlaku?! Hoćeš da te j..u za stolom – pitala je Zorica.


Nek me j..u, ja sam uradila, objasniću – rekla je Ćurčićeva.

Ne radi se u tome da nije uspelo, rekla sam ti da će Sanja to da kaže. Moja namera je da kada ne razumeš da te sačuvam od ovih stvari. Posle tuna, bila je t..a – rekla je Ana.

Nemoj da se praviš luda, znaš gde si došla, svako naj**e. Ovde imaju pravo da te vole i ne vole, kao što me je*u i pre tebe i s tobom u paketu. Svaka moja primedba nema lično ni sa sukobom sa Mićom, niti problem između mene i tebe. Ako ja tebi tri puta ukažem na greške, a budem u pravu, kao za j…u tunu, ovde će biti sr**e! Otišla si baš kod njega da kažeš: “Kaži Sanji da me ne dira” – rekla je Zorica.

Rekla sam Mići da ako može, pošto je dobar sa Sanjom, da utče na nju da nauči da se ponaša – rekla je Ana.

Da je nauči da se bolje ponaša?! Može da je nauči samo lošije. Otišla si na pogrešnu adresu, nema veze s mojim ličnim konfliktom, nego s tobom – rekla je Markovićka.

Ja ti pričam o mom i tvom načinu pričanju. I da nije bilo ovoga, tunjevine, našlo bi se iz ničega nešto, ja sam toga svesna. Ti kad meni tako kažeš, ja se tebi tako ne obratim – rekla je Ana.

Ti meni meriš ton, a ja ćutim na tvoje gestove i odlaženje, jer te razumem. Neću ti ići uz dlaku, nemoj tako. Rećiću ti uvek kada grešiš, da bih te poštedela. Ja tebe mogu da razumem. Ti si možda navikla
napolju da čuješ ono što ti odgovara – rekla je Zorica.

Čekaj, ovo ima veliku težinu što si mi rekla. Misliš li da taj čovek (Zvezdan) nije uticao s kim ću da se družim – rekla je Ana.


Ti imaš pravo da se svađaš sa celom kućom…Ja ne mogu da utičem na to da li te neko dotiče. Ima pravo od pola šest do 11 da lupa šerpom iznad glave. To što te je ona budila, to je čista provokacija. Rekla si da nećeš da se trošiš, sve i da te razumem što si se iznervirala, odlaziš, a pričali smo tri meseca, a ti isto meni rekla da ti ti ljudi ne misle dobro – rekla je Zorica.

Ja ovde ne mogu da ti kažem šta mene muči najviše, vezano za mene. Mnoge kockice sam složila – zaplakla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink