To ne rade pravi muškarci: Taki besramno izvređao Anu Ćurčić, niže od ovoga nije mogao da padne

698

Otac Maje Marinković izvređao Anu Ćurčić

Maja Marinković i Ana Ćurčić sinoć su jedna drugoj uputile žestoke uvrede na račun jedne druge.

Dojučerašnje drugarice sada su zaratila nakon što je Maja ušla u odnos sa Slavnićem.

Dok je Maja rekla da Ana nije ušla zbog para ni dece, već isključivo zbog Zvezdana prema kojem i dalje gaji emocije, Ćurčićeva joj je uzvratila rečju da je „ku**a“.


Tim povodom u medijima se oglasio Majin otac Taki Marinković koji je imao oprečne komentare na račun Ćurčićeve.

– Citiram Zvezdana Slavnića šta je rekao: „Bujanovačka mlada je išla da radi, a mama joj je bila pokriće“. On je rekao da mu je žena Bujanovačka mlada. Ona je isfrustrana jedna žena, koja je ljubomorna na Maju. Ona je godište Majine mame, smetaju joj sve mlađe devojke – kazao je Taki za Pink.rs i dodao:

– Ona je jedan običan prevarant, bila je Majin fan nekada, vrlo se dobro informisala pre ulaska. Polako pokazuje svoje pravo lice. Sve za pare. Običan folirant, podržavala je Maju na početku da rasturi Zvezdana od one „presvete“ Anđele, ona je jedna isfrustrirana žena – rekao je on, ali tu se nije zaustavio:

– Nije mi prijatno da slušam da mi neko govori da mi je ćerka ku*va, to neću da trpim. Uostalom Maja je sve priznala od prvog dana, odmah je rekla da joj se sviđa Zvezdan. Šta ima tamo da neko ne zna o njoj. Zgaziće ih Maja sve, nisu ni svesni! – završio je Taki.

IZVOR: EKSKLUZIV