PALE TEŠKE REČI! Matora skočila kao oparena na Bilalove PRETNJE, iznela šta joj je govorio, Brajlović počeo da URLA!

417

Ivan Marinković je nakon pokazivanja svog porodičnog stabla, dao reč Mikici Bojaniću kako bi zabvršio izlaganje.

Ne želim da utičem na druga mišljenja ljudi, ali su ovo međuljudski odnosi. Da Neca i Dragić uzmu piva, da jedu i odu. Neka me demantuje za svaku reč i za sve što sam pričao od početka, a stojim iza svake svoje izgovorene reči od početka. Neca, Peca, Dragić i ta ekipa levo. Ja kažem malo pre: “Ko dira Milicu…” on se odmah našao uvređenim, a mislio sam na Bilala. Meni su te neke stvari nejasne – rekao je Mikica.

Što se toga tiče, da. Prošlu žurku nisam mogao da dođem do pića, jedno vino što sam kupio, to mi neko ukrade. Sedam dana idem i govorim ljudima da ću da im dam šta hoće, nije bitno, samo da mi neko uzme nešto. Znaš ko mi je uzeo?! Niko! Milica mi je posle donela jedno pivo, meni je to zasmetalo – rekao je Bilal.


Anita je došla regularno uzela. Lično meni si pretio. Rekao si mi ujtru: “Bude li mi neko još uzeo pivo, ja mu je**m mater i prozivam mu sve” – rekla je Matora.

Šta ti meni zameraš, ne razumem – pitao je Bilal.

Pivo uzima Car, Zvezdan, Zola, a ti pretiš meni i Mikici! Meni si ujutru pretio – urlala je Matora.

Nisam ti pretio. Ja sam hteo da pijem tu noć posle mesec dana, ali nisam uspeo. Ako neko uzme pivo i treba da uzme, snašao se. Mene boli ku**c ko će da napravi problem, ne intresuje me. Ne mogu da pričam s majmunima, kad su majmuni – rekao je Brajlović.

Evo, pošto sam majmun. Pošto nisam sa Anitom u vezi niti ću biti, a ona je devojka koja meni i Mikici sve čini, ja ću uvek stati iza nje kad je neko vređa i preti joj! Kraj! – rekla je Matora.

Ona može da mi pop**i ku**c, ku**etina jedna! – urlao je Brajlović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink