MOKA I BUNGIŠI IZVISILI ZA PRASE! Hteli Anđeli umesto roditelja da spreme slavu, bivši zadrugar ih oduvao: Gutalici bolje pošaljite…

1346

Bivši zadrugar i pevač Bane Đokić, sin vlasnika čuvenog etno-sela koje je lokacija mnogih zadrugarskih afera, ušao je u rat sa Zoranom Mokom Slavnićem, ocem aktuelnog takmičara Zvezdana Slavnića.

Naime, Moka je poželeo da za Đurđevdan naruči prase za Anđelu Đuričić, iako ona više nije u vezi sa Slavnićem, a Đokić je odbio da mu pruži ovu uslugu.

– Možemo li se čuti, nešto bih da pitam? – započeo je Moka.

– Pišite slobodno – nastavio je Đokić.


– Da li mogu kod tvog oca da naručem pečeno prase Anđeli za slavu, slavi 6. maja. Da li vi to nosite tamo, da li bi dostavili tamo? Sve bi bilo plaćeno i jednu čestitku koju bih napisao svojom rukom – dodao je Slavnić.

– Pa, gospodine Zorane, zašto biste vi naručivali prase Anđeli kad Zvezdan više nije sa njom? Ne razumem poentu – odgovorio je Bane.

– To je moja stvar, samo sam pitao da li može preko vas, vršite li dostavu. Ja Anđelu podržavam i to je moje pravo i imam pravo da šaljem kome hoćui šta hoću. Hvala na razumevanju – nadovezao se legendarni košarkaš.

Imate pravo, ali isto tako imate i broj od etno-sela javno na svim platformama, kao i na oficijalnom sajtu. Ja nisam kurirska služba da Gutalici pripremam prase i da meni pišete. Da ste mene pitali za Anu, ne bi bio problem. Svakako za nju je spreman paket od mene, a vi ste na pogrešnoj adresi trenutno. Veliki pozdrav – poručio je Đokić.

– Ti imaš pravo na svoje mišljenje. Ja sam pitao poslovno, jer kad si ugostitelj i ko se bavi tim poslom, ne razdvaja mušterije – odbrusio je Moka.

– Ne razdvajam, ali sam učesnik istog projekta i ne pada mi na pamet da se bavim Anđelom i dostavama za istu – istakao je Bane.


– Ali tvoj otac živi od gostiju, tako da nije bitno za koga je i šta je i zašto. To se mušterija ne pita, prijatno – odgovorio je Slavnić.

– Vi ste me konkretno pitali za Anđelu i dostavu, ja nisam kurir, niti me zanima, bolje joj pošaljite ko.dome, više vam se isplati, jeftinije je. Prijatno – zaključio je Đokić, posle čega ga je Moka blokirao na Instagramu.

pink.rs