Najtužniji dan za Sašu Popovića: Parcela na groblju je spremna!

1743

Saša Popović, muzičar i osnivač Grand produkcije, danas je napunio šezdeset i devet godina. Međutim, žurke tim povodom, neće biti, jer je rođendan Saše Popovića, kako tvrdi, za njega najtužniji dan. A, razlog je, kako kaže, to što je sve bliži kupovini parcele na groblju.

– Ne proslavljam, pošto od pedesete više ne slavim. Posljednji rođendan koji sam slavio bio je kada sam imao 50 godina. Sad mi je ovo najtužniji dan, jer sam svake godine 24. aprila godinu dana stariji i bliži sam jednom placu koji ću sad kupiti za tri osobe – rekao je Saša Popović, a novinar ga je upitao zašto tako razmišlja i zašto ne očekuje da će doživjeti 100 godina:

– Teško! Taj ko doživi stotu nije radio u Grandu i nije radio sa pjevačima. Nije bilo lako – rekao je Saša Popović za „Grand“.


Podsjetimo, bivši direktor Granda otkrio je nedavno da je najviše mrzio harmoniku koja mu je na kraju kroz muzičku industriju donijela milione.

– U 10 godini me je otac upisao u muzičku školu, bio sam 4. razred i mrzio sam to iz dna duše! Ako sam šta mrzio i nisam volio u životu, to je bila harmonika – priznao je Saša koji je zahvaljujući tom instrumentu zaradio milione.

Izvor: Svet Scandal