Briž i Standard u odličnoj utakmici Belgijskog prvenstva odigrali neriješeno

128

Cercle Brugge i Standard su u odličnoj utakmici podijelili bodove i odigrali nerijeseno .

Unatoč ukupno 14 udaraca, Cercle je pogodio samo dva u okvir jer nisu uspjeli pronaći prodor. Za Standard su samo jednom testirali vratara Cerclea Radoslawa Majeckog sa svojih šest pokušaja na gol. Obje obrane stavljale su svoja tijela na kocku dok su gledale kako će steći prednost u uvodnoj utakmici drugog doigravanja.

Nakon Gentove pobjede od 3-1 nad Westerloom u petak navečer, Standard je želio osvojiti tri boda kako bi se izjednačio s Buffaloesima. Što se tiče Cerclea, mogli su se približiti unutar tri boda od Genta, s kojim će se suočiti nakon što igraju s Westerloom sljedeći tjedan. Sada će Cercle morati pobijediti Westerlo po prvi put ove sezone, nakon što je izgubio 2-0 u srpnju, a zatim 1-0 kod kuće početkom siječnja.

Za Standard, oni su dva boda od Genta i mogu ići ispred Buffaloesa sljedeće subote navečer ako ih pobijede u Liegeu. Strane su remizirale u obje prethodne utakmice, a posljednja je bila 0-0 u Gentu. To bi svakako odgovaralo Gentu, koji bi volio svoje šanse pobijediti i Cercle, a potom i Westerloa.

newsmedia