PSV želi da dovede sjajnog igrača Sparte Tobiasa Lauritsena

86

Norveški napadač pridružio se Sparti prošlog ljeta iz Odds BK u Norveškoj i impresionirao je tijekom svoje prve sezone u Eredivisie. 25-godišnjak je ove sezone zabio 13 golova u 32 utakmice u svim natjecanjima.

Visok 6 ft 4 in Lauritsen je postigao pet golova glavom ove sezone. Njegova prisutnost u zraku izdvaja ga od niza drugih napadača u Eredivisie. Lauritsen bi mogao biti sjajan dodatak momčadi PSV-a Ruuda van Nistelrooya ako ne uspiju zadržati Fabia Silvu, koji je na posudbi iz kluba Premier lige Wolves.

Također se kaže da je PSV zainteresiran za korištenje Shurandyja Samba u prvoj momčadi sljedeće sezone. 21-godišnji desni bek trenutno je na posudbi u Sparti Rotterdam iz PSV-a do kraja sezone. Kada je Sparta prošlog ljeta potpisala Sambo, u ugovor je dodana opcija da ga trajno potpiše na kraju sezone. Međutim, PSV ima izbor otkazati ovu opciju kupnje i čini se da to planira učiniti. Nizozemski U21 reprezentativac nastupio je 27 puta u Eredivisie ove sezone, što mu je pružilo iskustvo koje bi mu bilo potrebno da se natječe za startno mjesto u PSV-u.

newsmedia