Psg želi po svaku cijenu dovesti Youssoufa iz Monaka

82

Interes Paris Saint-Germaina za Youssoufa Fofanu (24) iz AS Monaca se ohladio, prema izvješću Nice-Matina, iako navodno još uvijek postoji interes četiriju momčadi Premier lige.

Kao i suigrač Axel Disasi (25), Fofana bi ovog ljeta trebao napustiti Monaco. Bivši veznjak Strasbourga na Stade Louis II stigao je u ljeto 2018., a ove se godine probio u reprezentaciju Francuske. Monégasque model temelji se na prodaji i smatra se da će nadolazeći prozor biti pravo vrijeme za prodaju oba igrača.

Govoreći u emisiji Quelle Epoque na France 2 u siječnju, Fofana je evocirao povratak u Pariz, gdje je odrastao. U to je vrijeme rekao da bi bilo “normalno” vratiti se u grad iz djetinjstva, međutim, interes PSG-a za potpisom igrača je od tada ohladnjeo, prema Nice-Matinu.

No, za Fofanu, koji je doživio pad forme od povratka sa Svjetskog prvenstva, još su četiri neimenovana prvoligaša zainteresirana. Budući da Francuzov ugovor istječe 2025. godine i da nema novog ugovora u planu, on će donijeti odluku o svojoj budućnosti prije sastanka francuske reprezentacije u lipnju.

newsmedia