Juventus spreman da sljedeće sezone proda Dušana Vlahovića

83

Situacija između Dušana Vlahovića i Juventusa i dalje je nezgodna, dok se Srbin nastavlja boriti za formu ispred gola u onom što je početak 2023. bio noćna mora.

Srpski internacionalac je zabilježio samo četiri gola u svim natjecanjima od početka kalendarske godine, a samo dva od njih su stigla u Serie A. Teško da je Juventus očekivao nakon što je prije 18 mjeseci platio 80 milijuna eura kako bi osigurao njegove usluge od Fiorentine .

Međutim, prema Calciomercatu, Vlahovićev nedostatak golgeterske forme nije spriječio brojne klubove Premier lige da budu zainteresirani za njegovo preuzimanje ako se otvori potencijal za prelazak u nadolazećim prijelaznim rokovima.

Izvještaji tvrde da su i Arsenal i Chelsea i dalje zainteresirani za 23-godišnjeg Vlahovića, i to još dok je igrao u Toskani.

Arsenal bi ga posebno želio dovesti u sjeverni London dok traže još jednog napadača koji bi dodao u svoje redove kako bi podržao Gabriela Jesusa i Eddieja Nketiaha.

Međutim, prema izvješćima u Italiji, nitko ne bi bio spreman ponuditi Juventusu punih 80 milijuna eura koliko su platili za Vlahovića prije manje od dvije godine, a Bianconeri ne žele spustiti svoju traženu cijenu puno nižu od one iz straha da će zaraditi značajan gubitak na njihovu investiciju.

Calciomercato vjeruje da Vlahovićeva budućnost ovisi o njegovoj formi u završnoj fazi sezone 2022-23.

Ako uspije uplatiti značajan doprinos prije kraja sezone, mogao bi ili ponovno pokrenuti svoju karijeru u Juventusu i krenuti u novu kampanju na ljeto, ili bi mogao navesti strane ulagače da Juventusu plate bliže iznosu koji žele.

newsmedia