SVE JE DEO ZVEZDANOVOG PLANA: Slavnić provaljen, pa ćutao kao zaliven! Pomiriće se sa Anom na kraju rijalitija?

220

Ivan Marinković dobio je titulu ovonedeljnog vođe, te je tokom podele budžeta žestoko opleo po zadrugarima, a jedan od njih bio je i Zvezdan Slavnić.

Između ostalog, Marinković je Slavniću rekao da smatra da je sve što je uradio u Zadruzi deo njegovog plana, dok je Zvezdan sve vreme ćutao.

– Mnogi su mi zamerali da imam nešto da ti kažem a da to ne izgovorim, da je tako, to bi već izašlo, tako zračiš. Kako zračiš tako privlačiš. Nemam tu neku saosećajnost, to sam već rekao i napravio sam tu neku distancu, tvoji problemi su tvoji problemi. Kritikovao sam te kao i 90%. Već počinjem da sumiram utiske. Mislim da si jedan deo ovoga isplanirao, u pravom trenutku si shvatio da treba da gledaš isključivo sebe. Neću da te kritikujem ni optužujem. Mislim da je tebi potrebna sloboda, a ovde je najviše imaš, zato ti ovde i prija – rekao je Ivan.


– Kada bih ja mogao da biram, ja bih najviše voleo da vi jedno drugom oprostite i budete zajedno, i ako znam da je to nemoguće, ali negde verujem. Zvezdan za razliku od Ane nije imao predrasude prema meni – kazao je Ivan.

srbija danas