Svi u šoku: Ivana Šopić trudna?! Evo ko je otac FOTO

3296

Trudnoća Ivane Šopić se spekuliše u medijima

Kako je Star već pisao, Vladimir Volkov i Ivana Šopić već nekoliko meseci uživaju u ljubavnoj vezi nakon što je on ostavio Sandru Afriku.


Trudnoća Ivane Šopić izazvala lavinu komentara

Kako saznajemo, oni su započeli zajednički život, a u junu planiraju da obave građansko venčanje jer je Ivana u drugom stanju. Njena drugarica navodi da voditeljka krije trudnoću jer je nedavno uradila test koji je bio pozitivan, ali još uvek nije otišla na ginekološki pregled gde će sa sigurnošću utvrditi da li čeka bebu.

– Ivana i Volkov se lepo slažu i baš se vole, nekako su se pronašli. Počeli su pre dva meseca da žive zajedno u njegovom stanu, a pre neki dan Ivana je radila test na trudnoću koji je pokazao da je pozitivan, međutim, kako još nije sigurna da je test tačan, ne želi da priča nikome o tome dok ne ode na ginekološki pregled. Oni svakako jesu pričali o potomstvu i ciljano rade na bebi, tako da nije iznenađenje. Znam da su zakazali građansko venčanje u junu, ali će to obaviti u najužem krugu ljudi, bukvalno kumovi i roditelji će biti prisutni. Ivana se malo i ubucila, pa su i pre nego što je ona posumnjala da je trudna njeni najbliži govorili da je u drugom stanju – priča nam voditeljkina drugarica i nastavlja:

– Nedavno su bili i na nastupu Baje Malog Knindže gde je Ivana pila negazirani sok, pa je i tu bacila sumnju na njeno stanje. Verujem da se ni ona, ni Vladimir neće oglašavati dok ne utvrde sigurno i dok ona ne zgazi u treći mesec.

paparazzo.rs