“OVO JE PREBOLESNO I DNO DNA!” Maja Marinković svojim GADNIM POSTUPKOM prevazišla Anđelu – uvek može gore!

5084

U toku emisije “Nominacije”, voditelj Marko Đedović je dao reč Ivanu Dragiću.

– Zvezdan je imao ovde najgore postupke u kući, prevario je svoju ženu, ne sviđaju mi se neke njegove reakcije, sve je radio kako on hoće pa sada neka izdrži sad ovo – počeo je Dragić svoju rafalnu paljbu.

Maja u kući ima više bivših momaka nego što ja imam familije, kumova i prijatelaj napolju. Ne znate ni za stid ni za sramotu. Zvezdane, tražio si neku iskusniju, sad imaš najiskusniju u kući. Ne zaboravi da imaš zakazano kod urologa. Svejedno mi je koga ću poslati – rekao je Dragić.

– Ovo nije ni prvi ni oslednji put da je Maja završila kod oženjenog ili zauzetog muškarca. Ti to voliš, Majo – rekao je zadrugar, na šta se ona radosno nasmejala.


I bivša devojka se složila sa tim da su Majini fetiši gori od njenih.

– Ja sam njoj rekla svoje mišljenje. Mislim da voli zauzete muškarce nevezano za moju situaciju, meni se ovo desilo, a ti si to ponovila u više navrata to znamo već godinama unazad. Mislim da te loži to, kad vidiš srećan par, da uzmeš muškarca toj ženi i ne znam zašto, to ti je postao fetiš. To hrani tvoj ego i tvoju dušu – iznela je svoj sud Đuričićeva.

Međutim, nije tako davno bilo kada se cela javnost zgrozila njenim fetišima.

– Da se kupamo. Skini se, ja idem da se okupam, i čekaj me u krevetu. Najmanji problem ako nećeš, sutra ćeš da se okupaš, čist si kao sunce. Moj ljubić uvek miriše na čisto. Jeste da je trčao sobom i da je napravio moja lepa stopalca skroz crna, prvi put sam videla da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako – rekla je Anđela dečku i time zapalila društvene mreže.

– “Ovo nije normalno”, “Ovoliko nisko nijedna do sad nije pala, a svi znamo šta su radile Dalila, Tara, Maja, Luna u prvoj sezoni”, “Nema kraja njenoj bolesti”, “Ovo je bolesno, prebolesno i dno dna! Ne znaš ko ima gori fetiš bivša ili nova ljubavnica”, “Svaka Dragićeva je ka Njegoševa. – samo su neki od komentara.

srbija danas