Aleks otkrila sve o njenom prijateljstvu sa Anđelom! Njoj treba neko stručan da joj pomogne, loše se ponaša jer ne može da gleda Zvekija i Maju!

807

Aleks Nikolić je stigala u Šiša bar gde je u razgovoru sa voditeljom Markom Đedovićem otkrila kako teče ljubavni odnos nje i Filipa Cara:

Mene zanima u koga Filip gleda – upitao je Marko.

Nije gledao ni u koga, to su moje teorije. Meni su ostale paranoje, jeste on pogledao u tom pravcu, ali nije ona bila tu. Ja sam se baš vezala za njega, i povela bih ga sa mnom u veze. Trudim se da iskalanlišem na neke stvari i da se prepustim – rekla je Aleks, pa dodala:

Mi se brzo izmirmo, jer ni on ne može bez neme, ni ja bez njega. Ja neću više da to radim, a i nije baš tako kako on predstavlja. – rekla je Aleks.


Aleks je potom prokomentarisala druženje nje i Anđele:

Ja se družim sa Anđelom, njoj treba neko stručan da joj pomogne. Sa moje strane prijateljstvo je iskreno, on zna ko su krivci, ali nepodržava ih, ali prema meni je dobra iako je imala loš postupak. Ima ona loše ponašanje zbog njih dvoje, moraš da se iskulira – dodala je Aleks i otkrila što Anđela ne komentariše Maju.

pink