PAO NA NJENE ČARI: Ovog moćnika je zavela Karleuša

282

Ana Ćurčić tvrdi da je ona najveća ljubav Ace Bulića, čak se ponekad čini da vjeruje da će se pomiriti s njim iako je čojvek u ozbiljnoj vezi, a kada joj neko samo pomene da je on slab na zgodne pjevačice, Ana kopa oči! Posebno bjesni na priče da je Aca svojevremeno, navodno, bio lud za Jelenom Karleušom iako on to nikada nije potvrdio, kao ni JK.

– Ne daj Bože da to neko pomene tamo u Zadruzi, pa ona bi odlijepila, ne može ni ime da joj čuje, mnogo je ljubomorna jer se po gradu prije desetak godina pričalo da je on jurio za Jelenom. Jelena Karleuša i Aca Bulić su se navodno upoznali preko jednog zajedničkog prijatelja nakon čega su ostali u kontaktu – tvrdi izvor.

– Gradom se pronijela priča kako je JK na jednom splavu uživala uz muziku dok je Aca, navodno, plaćao Cigane da pjevaju samo za nju. Od tada je krenula priča da su u šemi, ali je Bulić kao pravi džentlmen sve to negirao dok se JK nije oglašavala – priča izvor.


Podsjetimo, Bulić je imao kratku vezu sa Majom Nikolić koja mu je posvetila pjesmu “Ubile me Dragane, Dragane”, kao i sa Kajom Ostojić, pa je jasno da voli pjevačice. Ipak, izgleda da mu je JK ipak bila i ostala tiha patnja, a Ana je s razlogom ljubomorna. Ne može sad da se izbori ni sa Majom i Anđelom, pa je jasno što ne voli ni da čuje za tu priču.

(Express/svet-scandal.rs)