Prvi susret Sandre Afrike i Mileta Kitića poslije 15 godina: Gutao je pogledom, sjede za istim stolom, a ne progovaraju! (Video)

1173

Proteklog vikenda na jednoj svadbi u Berlinu pjevali su nekadašnji saradnici, Mile Kitić i Sandra Afrika. O njihovom odnosu se mnogo spekulisalo, a kružile su i glasine da su ljubavnici, zbog čega je ovaj njihov susret digao veliku prašinu.

Sama svadba ne bi privukla toliku pažnju korisnika društvenih mreža da dvoje folkera iza sebe nemaju dugu historiju, te da je ovo nije njihov prvi susret poslije skoro dvije decenije od zajedničkih nastupa, na kojima se Afrika proslavila zavodljivim plesom.

Na TikToku je osvanuo snimak na kom se vidi da Sandra i Kitić sjede za istim stolom i ne komuniciraju, dok pjevač gleda u njenom pravcu i guta je očima.


“Opa Mile, kakav pogled”, “Mile Kitić je zaslužan sada za to što jeste, inače bi još plesala”, “Sada se pravi kao da nije bila njegova g.la plesačica na nastupima”, “Stara ljubav”, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod videa, koji možete pogledati:ovdje

Spekulisalo se da je pjevačica kod Mileta dobila otkaz jer ju je njegova supruga Marta Savić “najurila” i počupala joj nadogradnju, što je Prodanovićeva demantovala.

– Nije istina. Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pjesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od toga nije istina. Niko nikom nije prijetio, niti ona meni, niti sam ja nekome – otkrila je tada Sandra .

Ipak, Sandra i Mile se nisu rastali u dobrim odnosima, a sada je otkrila koji njegov gest ju je posebno povrijedio.

– Ja sam samo bila uvrijeđena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine (Tucaković prim. aut.), pošto je ona meni pisala pjesmu “Afrika”, a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pjesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila – objasnila je Prodanovićeva.

Izvor: Pink.rs