VIŠE SE NE KRIJU JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ SE TOPI U BOGDANOVOM ZAGRLJAJU: VODI JE SVUDA SA SOBOM, A ONA NE SKIDA OSMEH SA LICA! (FOTO)

450

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je javno ozvaničila vezu sa bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

Iako ih je paparaco tokom leta nekoliko puta zatekao zajedno, njih dvoje se javno nisu izjašnjavali, ali su ipak odlučili da svoju ljubav više ne kriju.

Otkako su celom svetu pokazali koliko su srećni, Jovana i Bogan sve češće dele zajedničke trenutke. Srejović je misicu čak upoznao i sa ćerkom, što je podelio na svom Instagram storiju.

Srejović je podelio još jednu fotku i pokazao da Jovanu rado vodi u provod sa svojim prijateljima. Njih dvoje su na slici bili zagrljeni i po svemu sudeći uživaju u vezi.


Podsetimo, nekadašnja učesnica “Zadruge” i bivša misica Jovana Ljubisavljević nedavno je javno progovorila o vezi sa Bogdanom Srejovićem.

– Rekla sam da se neću oglašvati… Svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli… Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna – istakla je Jovana.

puls