Dušica je ljubomorna na prelepu Brazilku: Mitar Mirić odgovorio na prozivke voditeljke, ovako se pravdao

190

Sve je, inače, počelo njegovom objavom najnovijeg spota, u kojem devojka pleše oko njega u t…a, a on joj, u pesmi, obećava “kule i gradove”

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je žestoko oplela po pevaču Mitru Miriću zbog spota koji je snimio sa duplo mlađom devojkom, a folker je sada otkrio svoju stranu priče i šokirao mnoge.

– Ona je Brazilka. Svaka joj čast! Nju je našao kamerman, čisto sumnjam da je ona znala ko sam ja. Nju je snimatelj našao, jer nam je trebala žena za spot i svaka joj čast što je pristala – rekao je prvo Mitar Mirić, a ovde se nije zaustavio.


Neka su podeljena mišljenja, i treba tako da bude! Taktički sam ovo uradio, sa njom sam tako snimio da bi se komentarisalo. Preterao sam samo što sam je podigao za zadnjicu. Eto, tu sam preterao, ali morao sam nešto, da privučem pažnju – dodao je on za “Premijeru, vikend specijal”.

Sve je, inače, počelo njegovom objavom najnovijeg spota, u kojem devojka pleše oko njega u tangama, a on joj, u pesmi, obećava “kule i gradove”.

– Je l’ vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim – i ova mučenica… Zgrožena sam – napisala je Dušica tad i dodala:

– Muka mi je.

– Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno – rekao je Mitar za “Informer”.

(Telegraf.rs)