OBORIO GLAVU! Zvezdan otkrio kako se oseća u odnosu sa Anom, priznao da mu je žao Anđele, a onda najavio ozbiljan razgovor sa Majom!

458

Naredni sagovornik voditelja Marka Đedovića bio je Zvezdan Slavnić koji je pozdravio Takija pa prokomentarisao sve šta se desilo:

Naš odnos je okej sada, ne bih ja tu ništa dirao. – rekao je ZVezdan pa dodao:

Ja sam se opristio od odnosu sa Anom, i to je gotova priča. Ja joj nisam verovao kada je ona govorila je prebolela, to nije istina bila ni tada ni sada. Ispada da sam ja srećan ili tužan, a ja sam uvek tu iza da pomognem, oko svega, ali ona je mene posrama, uvredilo je je to, ali mora i ona da rešava odnos. Ona bi se pomirla sa mnom, ali ne mogu sada o tome – dodao je Zvezdan.


Anđela je bila kratka, nije htela da komentariše svašta, ali još je rano,. Znam ja da ona mene voli, vidi se da joj je krivo,izbacila je iz sebe on e stvari. Razgovaraćemo mi, ali kada bude htela ona da sedne i da prića. Videlo se da sve, ja sam Majom planiram ozbiljan razgovor, a sada voleo bih da ostanem normaln i da budem još sa Majom. – rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink