ANA I MAJA IMAJU DOGOVOR ZA ZVEZDANA: Anđela progovorila o propaloj vezi sa Slavnićem, pa udarila na Zoricu Marković: NA MENI SE ISTRESA, A NJEGA MRZI!

243

Prva sagovornica voditelja Marka Đedovića u Šiša baru bila je Anđela Đuričić, ona je najavila da će napokon reći sve što joj je na duši.

Ja sam Zoricu kulirala zbog Zvezdana, ona neme prezire, a ja njoj nisam ništa uradila. Ona je od mogu ulaska pruiznala da misli da sam ja zlo. – krenula je Anđela pa prokomentarisala Zoričinu priču da su Anđela i Mensru imali aferu:

Mi smo se samo družili, snimali smo za jutjub kanal, instagram. Nikada mi nismo imali se*sulane odnos. Mi nismo bili intimni, nadam se da je i on to potvrdio. O Zoričinim lažima je nerealno pričati, ona je rekla da sam ja sa Matejom imala se*s u šteku, Marko ti znaš da bi se to znalo. On laže, tvrdi da se to desilo. Ona je opsednuta sa mnom, tj sa Anom, a pošto sam ja uništala Ani život me mrzi, a kao voli Zvezdana, ona mene mrzi kao da sam ja Zvezdan, a ima loše mišljenje o njemu, a ne sme da mu kaže jer je on ime – dodala je Anđela.


Da li te je Zvezdan pitao za Mensura? – upitao je Marko.

Jeste, pitao me je za sve, i za Frana jer imam njegov duks. On je meni zabranio da imam konktakt sa mnogim ljudima sa kojima sam bila u odnosu. Ja sam namerno nosila Franov duks jer to njega nervira – rekla je Anđela.

Reci mi kako gledaš na Majin i Zvezdanov odnos? – upitao je Marko.

Ja prvi put čujem da su oni imali odnos dok sam ja bila u rehabilitaciji. Ja njemu želim svu sreću, ja njega volim, ali on pravi veliki greške konstantno, ali ovo što radi sa Majom će ga mnogo koštati. On je u kombinaciji sa Majom Marinković. Ona njega proverava da li gleda mene, ali ja ću sigurno odbiti izolaciju ako budem sa njim, jer tamo da bude sa njom. Videla sam ja kako me on gleda, pa hoće da spava preko puta mene, On je meni rekao da je ona njemu devojka za drndanje, ali on to neće priznati, jer mu to ne odgovara. Maju loži što je ona tema, a da li će se zaljubiti ne znamo, a ako se to desi, biće svega, ja sam bila mirna uz Zvezdana, a ona nije. Možda on pronudi Smirenost kao meni, a inače ja sam misila da Ana ne voli Zvezdana do sinoć kada je bila iskrena kako će spava sa nas dve u sobi, Ana je sinoć bila iskrena po prvi put. Sada se vidi netrepeljivost između Maje i Ana, a Ana i Zvezdan su potencirale sa Zvezdan i Maja idu u izolaciju. I sada jesu oni u kombinaciji, ali kao da su u vezi, a otegao se dogovor koju su imale, a sada Maji ne odgovara da se sazna za njihov dogovor jer kao pravi dogovor za njegovom bivšom. – rekla je Anđela.


Veliki je blam, da Zvezdan posle Ane sa kojom je bio tolike godine, pa posle mene, da bude u kombinaciji sa Majom Marinković. Ona je devojka koja je kopija Ana Korać, ona toliko nezadovoljna sobom, zato ona skida muževe drugarica. Maja je jurila Bugarina i Zvezdana, ona je sa njim ušla u priču zbog irjlitija.Ona ide za tim da upropasti tuđu sreću da bi ona bila srećna. – dodala je Anđela.

Da li bi se pomirla sa njim? – upitao je Marko.

Ja ne bih mogla da podnesem da budem sa njima u izolaciji, a da ja dozvolim da on mene prevari opet, ne mogu. Ona je njegov najveći blam, – dodala je Anđela.

pink