Taki ubeđen da će Anđelini roditelji preći preko svega, pa udario na njen moral: MIRISALA JE GASOVE, A GLUMI PRESVETU I SVAĐA SE!

524

U toku je emisija Izbacivanje. Voditelj Darko Tanasijević je ugostio Radomira Marinkovića Takija. Naime, kako su večeras za Izbacivanje nominovani Maja Marinković i Stefan Radić Rodni.

Nakon odgledanog priloga o odnosu Maje i Zvezdan i svađe sa Anđelom, Taki je prokomentarisao ceo prilog:

Presveta Anđela je sve osuđivala, samo meni nije jasno gde je ona naučila tako da se svađa, a iz patrijahalne je porodice. Ona koja je poželela smrt Zorici Marković, skinula joj naočare onako. Pa nje se odrekla i popadija. – rekao je Taki pa dodao:


Maja je tamo sama, a vampri Mića štiti Anđelu, samo mi nije jasno zbog četa, mada ja nisam u dobrom odnosu sa Mićom pa je možda zbog toga, iako se vidi da Anđela ne sme da udari na Maju. Svi smo mi videli šta je Anđela radila sa Zvezdanom, mirisala mu pazuh, stopala, gasove – dodao je Taki.

Ta devojka je ušla sa jednim stavom a onda je sada najveća ljubavnica – pročiao je Darko Takijevu izjavu za medije, pa ga je upitao sledeće:

Kako to merimo ljubavnice?

Ma ona je užasna, ona je za Maju rekla da ima fetiš za oženjene muškarce, a Anđela je bila napolju, pa je ona tražila zadatak za Maca Lizu, ona je njega pikirala, i jurila, lako je biti pošten kada te niko neće. – dodao je Taki.

Šta misliš kako je Anđelinim roditeljima? – upitao je Darko.

Nije njima lako, ona je mnogo njih obrukla. Oprostiće oni njoj, a sada je ovakva. Nije im lako, oni sigurno iz kuće ne izlaze. Biće njeni ljuti na nju, ali svoje se meso ne jede, sve je jasno. – rekao je Taki.

pink