NE VERUJEM JA NIKOME: Taki progovorio o vezi Maje i Zvezdana, sumnja na Slavnićevu igru! Zveki je njen tip, iako ja nisam za to!

122

U toku je emisija Izbacivanje. Voditelj Darko Tanasijević je ugostio Radomira Marinkovića Takija. Naime, kako su večeras za Izbacivanje nominovani Maja Marinković i Stefan Radić Rodni.

Ja mislim da je Zvezdan njen tip, iako ja nisam za to. Vidim ja da se oni slažu i da tu cveta ljubav, ali ko zna. Mada to je tamo zatvoren prostor, a Zvezdan je priznao da je pustio Maju da radi šta hoće jer on zna ko je Maja Marinković. -rekao je Taki pa dodao:

Vidimo šta je onaj nas.lnik (Car) uradio sa Aleks, nje nema nigde, a to je i njena majka primetila jer joj je poslala to pismo gde je napisala da oni nisu jedno za drugo. Iskreno ja moram da kažem da Zvezdan i Maja nemaju perspektivu, on se i ogradio od svega – dodao je Taki.


Vidi se da mnogi ne smeju sa Majom u koštac, zna se kakav je ona, ona je ugasila Anu – dodao je Taki.

Vidi se da Anđela ne sme da se obrati Maju, kako vidiš to – upitao je Darko.

Zvezdan ne obraća pažnju na Anđelu, ja ne verujem nikome od njih ni njemu, ni Anđeli, ni Ani, samo je Maja iskrena. Ljudi setimo se, Zvezdna je pričao kako voli Anu, idelaizovao je. Pa onda Anđela, pa prljav veš njega i Ane, sve je tu bilo – dodao je Taki.

pink.rs