Drama u Nišu: Miljana nasrnula na Bebicu,napravila haos , Siniši pozlilo

1902

“Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi”, tvrdi izvor

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz “Zadruge” i vratila se u rodni Niš, gde je navodno napravila pravu dramu i p…a se sa Bebicom.

Nju je po izlasku sačekao Nenad Macanović Bebica, a kako mediji prenose, Miljana se sa njim p…a, a njenom ocu Siniši Kuliću je tada pozlilo.


– Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana! Zbog toga stalno i beži iz “Zadruge”, nju ni novac ne može da zadrži na jednom mestu. Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi. Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitiju i počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala je daljinski, razbijala čaše. Rečju, bila je van kontrole. Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu – počinje izvor blizak Kulićima, pa nastavlja:

– To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa s njim. Onda je skočila i počela da ga udara, da ga grebe. Oborila ga je nasred kuće i pesničila ga. Bebica nije hteo da se brani, ali je zapomagao da mu neko pomogne. Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos. On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. Nisu znali šta mu je. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Nedaobog nikome. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je posle završio u krevetu. Miljana je sada manja od makovog zrna, ali samo trenutno – završava komšinica porodice Kulić za Republiku.

(Telegraf.rs)