MOGLA JE DA BUDE NA MAJINOM MESTU! Aleks osula rafalnu paljbu po Zvezdanu i njegovoj novoj ljubavnici: Uništio si živote Ani i Anđeli! (VIDEO)

4543

Nikolićeva nije štedela čoveka sa kojim je zamalo završila, kao i svoju dugogodišnju suparnicu!

Odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića bio je pod lupom javnosti na samom početku “Zadruge”, ali se sve promenilo kad je u Belu kuću ušao Filip Car, i Aleks se smuvala sa njim, a Zvezdan se “prešaltao” na Anđelu Đuričić. Ovaj odnos ponovo je došao u fokus pred prvi raskid Anđele i Zvezdana i ulaska Ane Ćurčić, kad je Slavnić pokušao da osvoji Nikolićevu.

Ipak, nisu otišli dalje, a Zvezdan se vratio prvoj ljubavnici. Tokom sinoćnjih nominacija, Aleks je dobila priliku da iznese mišljenje o Zvezdanu i njegovoj novoj izabranici Maji Marinković.

– Ovo su dve osobe sa kojima ja nemam komunikaciju. Što se tiče Maje, mnogo toga smo rekle. Što se tiče Zvezdana, u trenucima kada je Filip bio u nervnim rastrojstvima, on je pomogao da ga smirim, hvala ti. Kada sagledam sve, on je uništio život i Ani i Anđeli. On je neko ko želi slobodu, ne želi vezivanje, Ani je mnogo više. Poslaću Maju, Zvezdana ostaviti – rekla je Aleks kratko.


republika.rs