Sada si faca, sve devojke će da lude za tobom! Popularnost, lova, tek kad izađeš, videćeš ko ti je Ana bila! Poršelina pecnula Zvekija tamo gde ga najviše BOLI

953

U toku je emisija “Nominacije”, voditelj Marko Đedović je dao reč Slađani Lazić:

Moje mišljenje o Maji se zna, ja kad nju pogledam, znam šta misli, to je dovoljno. Što se tiče Zvezdana, ne sviđa mi se njegovo ponašanje i bitisanje ovde, katastrofalan je. Strašne stvari izgovara ženama sa kojima je bio. Ja nisam znala za tebe dok nisi ustao ovde i rekao. Mislim da su ovde ljudi u strahu zbog toga. Ovde si mangup, to mi se ne sviđa. Ne sviđa mi se ni kako se ponašaš prema Maji, džukački je. Sada si faca, sve devojke će da lude sa tobom. Popularnost, lova, ali ova žena je bila sa tobom dok si bio na dnu. Tek kad izažeš, videćeš ko ti je ona bila. Šaljem tebe, ostavljam Maju – rekla je Slađa.

Divna DNK-a je dobila reč:


Na kraju ćeš da shvatiš da je Ana bila jedina žena koju si voleo, šaljem tebe u izolaciju – rekla je ona.

Anita Stanojlović je dobila reč:

Ostaviću Zvezdana, puno ga volim i gotivim – rekla je Anita.

Peca Lazić je dobio reč:

Maja me uopšte nije iznenadila što je sa Zvezdanom, naš odnos je jako čudan, ali ona je u suštini mnogo dobra osoba. Zvezdan je jako inteligentan, emotivni manipulator, ima mnogo iskustva. Poslaću Zvezdana, ostavljam Maju – rekao je Peca.

Dj Tamaris je dobila reč:


Koja god da je žena ovde došla, te neke stvari se ne rade, ne na taj način, ove tvoje vezice ovde su meni presmešne. Treba da nasavite dalje i ti i ona, to je sve moglo na drugačiji način. Maja je prepoznala u Zvezdanu nešto što nije kod drugih muškaraca, to i njemu prija. Šaljem Zvezdana, ostaviću Tamaris. – rekla je ona.

pink