KAO OTAC I SIN! Lepi Mića smatra da je njegov odnos sa Zvezdanom POSEBAN, nisam tvoj mentor, sam si izabrao svoj put!

421

U toku je emisija “Nominacije”, voditelj Marko Đedović je dao reč Mikici Bojaniću:

Ja sam već rekao sve što mislim o Maji, nikad me nije povredila. Ona živi svoj život, mi imamo korektan odnos, gotivim i uvek će tako biti… Što se tiče Zvezdana, bio je tu za mene, kao i ja za njega u svakom momentu. Sve što sam rekao i uradio, stojim iza svake reči. Jeste me iznervitralo kada donosiš zaključak na osnovu drugih ljudi. Ja sam pored tebe zgotivio tu devojku, sve dok Zvezdan tebe i mene ugrozi, mi nemamo šta tebi da zamerimo. To je sve što imam da kažem, znaš sve šta smo prošli. Ostaviću tebe, poslaću Maju – rekao je Mikica.

Oni su sad jako interesantni, počeću od Maje, sa njom sa imao i ratove i paktove, nema šta se nije desilo u ovih 5 godina. Ona skače kao oparena na mnoge stvari, to joj je ostalo isto. Maja je neko ko je sama sebi zaživela ovde priču, sve je planirala i ona nosi taj krst na svojim leđima. Mnogo je ljudi koji su vezani za Maju, i svi su oni negde bitni. Od Janjuša,Tomovića, Mensura i svih… Ona je sama sebi birala te priče, ni ona sama sebi ne može da objasni to. Ništa dobro nije uradila. Ušla je u odnos sa čovekom koji je ovde ostavio veliki trag, videćemo šta će se sve dešaati. Ona je ovde postala simbol nečega što ne valja, ona je od toga napravila brend. To je pogubno i nešto najgore šta ona brani. Ja sam joj mislio samo dobro kada god sam joj nešto govorio. Sve ovde u vezi nje je bilo pogrešno. Ja nemam snage više za nju, radi mnogo loše stvari. Njoj je najbitnije da je ona u kadru, ona to najviše voli,i da ima svog partnera i da je dobro i njemu i njoj – govorio je Lepi Mića.


Što se tiče Zvezdana, kratak fitilj, nerazumevanje, određena agresija. Radi mnoge stvari onako kako ne treba. Prvo nešto uradi pa se izvinjava, tu mi se neke stvari ne uklapaju. Ako si ostavio Anu i ušao sa Anđelom, to je onda zaljubljenost. Ali ovo što si uradio sa Majom, to je pogubno. Najmanje si bio u sukobu sa Zoricom, mislim da bi to izazvalo mnogo veće posledice. Po meni, veću emociju imaš ti prema Anđeli nego tvoja prema njoj. Odlično znam neke stvari i način na koji je sve to išlo. Da li je dobro ili loše što si raskinuo sa njom, pokazaće vreme. Isto tako i sa Anom. Mislim da si ti neko ko je bio u nekim okovima u godina u kojima nije trebalo. Možda da si istresao to sve do 25. , ništa od toga ne bi bilo. Imaš ti dosta dobrih crta, zameram ti svaku svađu sa Anom, to sam ti uvek govorio. Prema meni si jako korektan i dobar, imaš prema meni neku naklonost. Odnos naš je takav jer se manje družimo, a kada se vidimo mi to vrlo dobro iskoristimo i ti meni sve ispričaš. Ja ti ukazujem na neke stvari koliko mogu – govorio je Mića.

Treba da budeš svoj čovek ovde, da ne budeš asocijalan. Drago mi je da si me u nekim stvarima poslušao i da vidiš kada ti kažem da grešiš. Drago mi je da si rekao svima da ti ja nisam nikakav mentor. Sve što radiš, radiš sebi, sam si sve birao i izabrao taj put, Radio si prema ženama loše i sad nosiš taj krst. Šaljem Maju u izolaciju, Zvezdana ostavljam – rekao je on.

pink