Svi detalji gala svadbe Anastasije i Gudelja u Španiji: Cecina kćerka se porađa u Sevilji, poznato kada će izgovoriti Da!

210

Pjevačica i Cecina kćerka Anastasija Ražnatović i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj, očekuju prinovu. Dosta se spekulisalo o njihovom vjenčanju i gdje će se isto održati, a kako pišu domaći mediji, mladi par planira da organizuje intimno vjenčanje samo za najužu rodbinu i prijatelje.

Ceremonija je planirala za juli ove godine, kao lokaciju su odabrali Sevilju, a onda će uslijediti gala svadba i crkveno vjenčanje naredne godine.

– Anastasija i Nemanja su presretni što će dobiti kćerku. Lijepe vijesti su odmah javili svojim porodicama. Ceca je zaplakala, a Veljko je bio presrećan što će postati ujak. I Nemanjina porodica se raduje što stiže prinova. Gudeljova majka Olivera ne može da dočeka da dobije prvo unuče, kao i otac Nebojša. Svi su oduševljeni – započinje priču izvor blizak paru.


– Tasa je željela da se porodi u Španiji kako bi kćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica – dodaje izvor.

– Ove godine neće praviti veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, zbog obaveza koje Gudelj ima u klubu Sevilja. U Španiju će u julu doći samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a Anastasija i Nemanja će se vjenčati u opštini kako se beba ne bi rodila u vanbračnoj zajednici. Ali sljedeće godine prave crkveno vjenčanje i veliku svadbu na koju će pozvati familiju, prijatelje i saradnike. Organizovaće veselje za nekoliko stotina ljudi – priča izvor za “Informer”.

Podsjetimo, Anastasija je trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće, a djevojčica stiže početkom oktobra.

Izvor: Telegraf.rs