Emotivna scena: Žika Jakšić nije mogao da zaustavi suze u emisiji, nastao muk nakon ovoga!

2546

Domaćin emisije “Nikad nije kasno”, Žika Jakšić, rasplakao se zbog jedne pjevačice. Naime, njega su ponijele emocije dok je Milica Todorović pjevala.

– Ja Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone „Zvezda Granda“ kada je imala 15 godina. Pobijedila je u toj sezoni, i kad su je proglašavali za pobjednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao – priznao je Jakšić i dodao:

– Ponosan sam na tebe, srce moje!

Žika se potom osvrnuo na njeno učešće u „Zvezdama Granda“, kao i uspjeh koji je postigla sopstvenim talentom, trudom, radom.


– Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamnaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u cijelom regionu. Moram da kažem, iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica pjeva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pjevača ima na ovim prostorima. Milice, ponosan na tebe, srce moje lijepo – poručio joj je Jakšić u emisiji “Nikad nije kasno”.

Ovo nije prvi put da Žika plače u emisiji.

Izvor: Blic