Zola je prošlost: Miljana i Bebica usvajaju dete, Marija ni ne sluti šta je čeka napolju

374

Miljana i Bebica usvajaju dete

Pre nekoliko nedelja Nenad Macanović Bebica napustio je Zadrugu 6, a nakon njega više puta je izlazila i njegova partnerka, Miljana Kulić. Kako je tada govorila imala je neodložne obaveze u rodnom Nišu, a u rijaliti se vratila krišom zbog Lazara Čolića Zole kome je ponovo poklonila srce.

Međutim, nakon poslednjeg Zolinog i Miljaninog skandala, Velikom šefu je prekipelo pa je pre nekoliko dana diskvalifikovao i Kulićevu zbog nepoštovanja pravila. No, očigledno da to čuvenu Miksi nije mnogo potreslo. Kako je navela u lajvu na Instagramu, Miljana i Bebica su nikad bolje, a imaju u planu i da im se uskoro pridruži njen sin Željko.


– Srećna što sam izašla. Dobro je Željko, razgovaraću sa mamom kad se steknu uslovi da ga uzmem da bude sa mnom i sa Nenadom. Velika je to procedura. Mogla sam da izdržim još dva meseca, ali nisam mogla da izdržim neke stvari. Izdala sam i sebe i vas – rekla je Miljana.

Podsećamo, starateljstvo nad Miljaninim sinom ima njena majka Marija, jer je, kako su lekari procenili, Miljana nepodobna da se brine o njemu. U koliko bi ona tražila da Željko bude ponovo s njom, to bi praktično značilo da bi Miljana i Bebica usvojili njenog rođenog sina. Međutim, niko ne veruje da će do toga oopšte doći, jer je Marija jednom prilikom izjavila da ukoliko ona umre starateljstvo nad Željkom neće dobiti ona.

IZVOR: Ekskluziv