‘ZAVIDIM OVOM ČOVEKU ŠTO SEDI PREKOPUTA NJE’ Janjuš se prisetio burne ljubavi sa Majom, preplavile ga emocije, ali joj ipak uputio KARTU ZA IZOLACIJU!

243

U toku je emisija “Nominacije”,voditelj Marko Đedović reč je dao Marku Janjuševiću Janjušu:

Zavidim ovom čoveku što se nalati prekoputa ove prelepe dame, nije mi baš ni prijatno. Što se tiče njih, to su dve osobe koje su mi ovde najbezbolnije, oni me najmanje ovde ugrožavaju. Maja me više ne vređa niti mi radi bilo kakvu ružnu stvar, mislim da je tako najbolje posle svega što smo prošli. Ona ima neki svoj put za koji mislim da nije dobar, uopšte njeno bitisanje za rijaliti. Dosta loših stvari od nje, drago mi je da me ne provociraš, neka tako ostane. Ne bih te nešto komentarisao puno, ništa se tvoje bitisanje ovde nije promenilo na bolje. Ja ti želim da budeš srećnija i bolja, stvarno ti tako mislim. Ovo što si uradila sa njim, to sam očekivao, to je tvoj put, to si ti zapravo… Zvezdan mi nikada nije rekao nijednu ružnu reč ovde, uvek je bio tu za mene, šta god da sam mu zatražio on mije to dao, odličan odnos imamo. Njegov otac je legenda, vidim da me je pozdravio, sami su dozvolili sebi ove sve stvari. Uopšte nije dobro, ja ne znam šta rade ovo dvoje ljudi posle toliko godina provedenih. Ja nisam kompetentan da mu zamerim što je on prevario ženu, niti ja mogu da ga osuđujem. Nisam očekivao da će ovo uraditi sa Majom, ja sam ovde sedeo pre tri godine na njegovom mestu, kada mi je 33 osobe u kući reklo da sam ja najveći gad i govno. Negde mi je drago što sam sve to proživeo. Mislim da ga ne interesuje ni jedna devojka osim Ane, ona ga najviše boli – kazao je Janjuš.


Branio si se pošteno – dobacila je Zorica.

Mislim da je svestan svojih blamova, biće mu teško. Njihova težina ovde, svega što su izgovorili je najveća od svih veza. Ja sam uvek tu za njega, šta god da mu bude trebalo, do kraja. Poslaću Maju, zbog svega ružnog što se desilo – kazao je Janjuš.

pink