‘OSUDILA SAM ZVEZDANA KAD JE TREBALO, sad smatram da IMA PRAVO da radi šta želi’ Marija Kulić iznela mišljenje o MUŠKARCIMA iz Zadruge, pa OVIM ostavila sve u čudu!

530

Bez dlake na jeziku!

Gostujući u emisiji Magazin in, popularna Zadrugarka Marija Kulić, na pitanje voditeljka Sanje Marinković, komentarisala je muškarce u rijalitiu i njihov odnos prema partnerkama.

Apsolutno ne vidim da je iko tamo zaljubljen od muškaraca. Oni samo gledaju sebe, prave neku priču oko sebe i samo žele da uz devojku koju su odabrali, ispadnu zaštitnički nastrojeni. Sve što im smeta u tom odnosu, prvo prećute a oni prebace u u svađama – rekla je Marija.

Na ovu priču se nadovezala i Zorica Marković:

Ja mislim da oni nisu normalni, da ne razmišljaju glavom već onim što im je u pantalonama – rekla je ona.


Marija se onda nadovezala na priču i rekla da je ipak osudila Zvezdana za njegovo ponašanje prema ženama iako je Sanja insistirala da to niko, bar transparentno nije uradio.

Ja sam ga prva osudila i to na vrlo rigorozan način. Međutim, kada je on odlučio i rekao da ne želi više da živi sa tom ženom, da mu ne odgovara ništa vezano za nju, ja sam to podržala. I ovo sada što se desilo, smatram da je to njegov život i da svako treba da radi šta hoće – rekla je Marija.

pink