ANĐELA I SVEŠTENIKU UNIŠTILA ŽIVOT! Zbog Crnogorkine sramote u rijalitiju ispaštaju svi, nastao SKANDAL u Đenovićima!

911

Anđela Đuričić, zbog svoje bruke i sramote u rijalitiju “Zadruga”, napravila problem drugarici popadiji i njenom suprugu svešteniku.

Čuvena popadija iz Đenovića, inače najbolja prijateljica Anđele Đuričić, ni kriva, ni dužna više ne sme da izađe ni na ulicu, pišu domaći mediji.

Naime, ona je je prošle godine bila zadužena da u ime mlade Crnogorke komunicira sa medijima i tada je sve bilo u redu, jer se Anđela pokazala maltene kao monahinja, međutim, ove sezone sve svoje najbliže stavila je na stub srama, a samim tim i nedužnu popadiju.


– Ta žena, ostala je do kraja uz Anđelu, ali je prestala da se oglašava jer je sve ovo što se desilo sa Zvezdanom zaista velika bruka, čak i za nju koja nije deo porodice Đuričić. Čuo sam da joj je muž, sveštenik iz našeg kraja, inače jako fin mladi čovek, strogo zabranio da bilo šta priča za medije. Valjda joj je naredio da se kako zna i ume distancira od te priče jer su zli jezici počeli i njih da uvlače u tu bruku i sramotu. Šta će on čovek, dobro joj je dozvolio da se i ranije oglašava, a kamoli posle svega ovoga. Hoće da zaštiti ugled i reputaciju, potpuno je u pravu! Anđelu ne brane javno ni njeni najbliži, tako da ni popadija ne mora, iako je obećala, a svakako je morala da se povuče zbog svog muža sveštenika – kaće izvor iz Crne Gore za Svet, te za kraj dodaje da ni popadija, ni njen muž neće Anđeli okrenuti leđa ako se iskreno pokaje, ali na podršku može da računa samo napolju, daleko od medija i kamera.

republika.rs