Mile Kitić BIO OŽENJEN i pre Marte Savić! Svi detalji o PRVOM BRAKU i ćerki koja je SUŠTA suprotnost Eleni!

295

Pevač Mile Kitić već tri decenije je u braku sa pevačicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, koja je kao i roditelji uplovila u muzičke vode. Iako se godinama pričalo i pisalo o razvodu Marte i Mileta, od toga nema ništa, što je i sam pevač svojevremeno potvrdio.

– Ne, to nije tačno. Nismo se nikad svađali, nikad razveli, jesu bile ono, male svađice, ali problem nikad nije bio, živimo skoro 30 godina zajedno. Što se tiče razvoda, ni reči o tome nije bilo – rekao je.

Inače, Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmenili su brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevu. Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ kupila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena. Posle toga ostali su u kontaktu, zaljubili se. Zabavljali su se od 1988. godine, ali nisu želeli da se venčaju.


Tek 1997. godine kada su dobili kćerku Elenu, odlučili su i da se venčaju. Marta je čak 14 godina mlađa od Mileta.

Malo ko zna da je pre Marte, Mile bio oženjen i to kada je imao dvadesetak godina. Njegova prva supruga zvala se Bosiljka. Primetio ju je na jednom nastupu dok je pevao na bini. Bila je lepa i atraktivna devojka, te se mladi par zaljubio. Nije prošlo mnogo vremena, već su se i venčali. Sa Bosom je Mile živeo u Ilijašu. Dobili su jednu ćerku koja se zove Sanja.

S obzirom da od muzike nije zarađivao više od neke prosečne plate, a troškovi života su bili veliki Mile je želeo da sredi potrebne papire za sebe, suprugu i kćerku, te da njih troje odu u Ameriku, da žive i rade. Po povratku iz vojske, tako su i uradili. I u Americi Mile se bavio pevanjem. Nastupao je u jednoj kafani dve godine.

Iz Amerike su se Kitići vratili 1982. godine, kada su i Miletovi otac i majka otišli u penziju, te odlučili da se vrate u rodni kraj kako bi starost proveli na selu. Sanja je već krenula u školu, a Mile i Bosa, zaboravili su na Ameriku. Mile je opet svirao sa svojim bendom 1983. godine. Brak sa Bosiljkom nije opstao i par se razveo.

Njegova starija ćerka Sanja živi daleko od očiju javnosti, u Nemačkoj i majka je dve ćerke. Detalji njenog odnosa sa ocem nisu poznati široj javnosti.Bogdana izašla iz porodilišta, krije lice od fotografa!

Kurir.rs/Alo