UDAJE SE CAKANA U 65. GODINI Pevačica odlučila da obavi crkveno venčanje: “DOLAZI MI KUMA IZ LONDONA”

155

Pre perioda k….a preko medija se najavljivala Cakanina (65) svadba, a pevačica je sada otkrila da li će se konačno organizovati ove godine:

– Nažalost, imala sam mnogo neprijatnih situacija u porodici. Preminuo mi je brat, a onda su se desile i neke druge teške stvari. Stvarno nisam bila sposobna niti sam imala želju da se udajem. Moj Neša i ja ćemo kao baka i deka da stanemo u crkvu. Šalim se, kuma koja će doći iz Londona me stalno pita za svadbu. Svakako ćemo nešto da napravimo – objasnila je Cakana, pa otkrila kako održava liniju:

Dugo održavam istu liniju, od mene se očekuje da budem mršava, ali ne verujm da sam najmršavija pevačica. Svakako sam zbog komplimenata veoma ponosna na sebe. Kod mene se ništa ne menja, osim kose. Rešila sam da se ošišam na kratko, a možda čak i boju promenim – rekla je pevačica, pa istakla da joj ne pada na pamet da nosi perike kao neke njene koleginice:


– Kada bih stavila nešto od tih umetaka mislim da bih se grebala po ceo dan. Ne volim perike, to može neko kome nedostaje ili neko ko voli baš dugačku kosu. Mislim da kada bi te devojke koje nose perike pustile svoje kose, da bi bile mnogo interesantnije, slađe i lepše.

(Grand)