MEŠTANI CRNE GORE ZGROŽENI: “SVI SMO U ŠOKU!” Bivši zadrugar žestoko ispljuvao Anđelu za FETIŠE “Niko ne može da veruje”

170

U neverici!

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove 22 godine mlađe ljubavnice, Anđele Đuričić, definitivno je zaintrigirao javnost, a dešavanja u Beloj kući svakodnevno iznosa šokiraju javnost.

Bivši zadrugari se često javljaju i komentarišu aktuelnosti u Beloj kući a jedan od njih je i bivši zadrugar Stefan Krstović Krle koji je iz Crne Gore kao i Anđela Đuričić, pa je izneo kako meštani reaguju na Đuričićevu i njeno učešće.


– Što se tiče njihovog odnosa, mislim da je Anđela iskreno bila zaljubljena u njega i da se on poigrao s njom. Mislim da je Zvezdan tip koji voli da je u centru pažnje i izigrava Cara od prošlih sezona. On bi da malo odglumi Cara od prošlih sezona i da menja tako, a ja mislim da nije bio zaljubljen. Njega ispunjava kada devojke trče za njim, kada se okreću za njim – rekao je Krle, te se osvrnuo i na viralne klipove na kojima Anđela miriše Zvezdanov pazuh, izduvne gasove i slično, te je i otkrio kako narod iz Crne gore reaguje na sve to:

Svi su u šoku, ne mogu da veruju, još i na nacionalnoj televiziji tako javno prikazuje svoje te fetiše, prdežom, noge i prste da liže. To je katastrofa. Svako ima fetiše, ne mora to neko javno. Svi smo ovde u Crnoj gori u šoku i ne mogu da veruju da je to ona Anđela od prošle godine – otkrio je bivši zadrugar.

– Ja mislim da je sve to jedna te ista Anđela. Ja sam bio tu tada budan i pratio, eto na osnovu toga može da se vidi da je ona takva. Ja mislim da će ona na kraju njemu da vrati ovo i da će da se smuva sa Carem. Siguran sam da će oni na kraju da završe zajedno – rekao je Krle.

srbija danas