‘BIO JE PREVELIKI ULOG DA SE OVAKO ZAVRŠI…’ Anđela se prisetila svojih početaka sa Zvezdanom, a onda najavila povratak U NIKAD JAČEM STILU!

146

U toku je emisija “Pitanja novinara”, voditelj Darko Tanasijević je podigao Anđelu Đuričič:

Moram da primetim da si bila ponosna na sebe kada si ušla u pab i uspela govorno da “poraziš” Zoricu – kazao je Darko.

Bila sam radosna, jer žena posle svega i dalje želi da se svađa sa mnom, moraću da se vratim u osbu, da ne bih više spavala u pabu – govorila je Anđela.

Zbog čega imaš problem da se suočiš sa svojim delima, naročito protekla dva-tri dana, ispada kao da odustaješ? – upitao je Darko.


Ja nikada ne odustajem, mislim da je nekad bolje po mene da iskuliram i prespavam. Recimo ja možda večeras ne bih bila u stanju da ti normalno odgovaram. I to je moje legitimno pravo – rekla je ona.

Slušao sam tvoje gostovanje kod Filipa Cara, rekla si da ti je sada primarno da se vratiš “sebi”, kojoj se to Anđeli vraćaš? – upitao je Darko.

Ovoj Anđeli, želim oporavak u vidu Heloge. Mislim da sam za sve svoje greške dobila ozbiljne uvrede, sada sam u poziciji da mogu svima da odgovaram. Moram da budem dobro u glavi, da nemam toliko različitih raspoloženja u glavi, ti to dobro znaš. Ja sam i drska i bezobrazna – rekla je Anđela.

Da li misliš da si sebe više uspela da zaštitiš kada si imala odbrambeni zid ili sada kadd si ga spustila? – glasilo je pitanje.

Ovde ne možeš imati ljubavnu vezu, imati ljubavnu temu, a da si bezobrazan. Onda tu odmah kreće haos i svađa. Morala sam nekada da spustim loptu, i dobro je što je tako. Da je bilo drugačije, bilo bi tu mnogo više turbulencija – kazala je Anđela.


Znači vraća se Helga u velikom stilu – kroz smeh je rekao Darko.

Šta se sve desilo u ovih par meseci, nije ni čudo da sam vaskrsnula. Ja jako dobro pamtim, moje i njegove uvrede možda nisu trebale da se dese, nije ni normalno da imamo nas dvoje ovde 33 rasprave. Nije mi bilo prijatno da čujem neke stvari, ali dobro tu smo 1:1. Zaslužila sam odmor, hoću da spustim loptu – govorila je Anđela.

Jel stvarno misliš da ste sve rešili? – upitao je Darko.

Ja sam njemu sve rekla šta sam imala, najbolje je da sada budemo u ovom odnosu. Nemam potrebu više da ga vređam – rekla je Anđela.

Ja nikada nisam podržavala njegovo ponašanje prema Ani, i smatram da je to za svaku osudu – rekla je Anđela.

Čini se kao da se ti i Zvezdan stalno takmičite ko je više uložio u tu vašu vezu, koji je zapravo tvoj cilj, kada mu govoriš takve stvari? – upitao je Darko.

To sam mu rekla skoro u jednoj svađi, ne bih ja tu njemu ništa nabacivala, nek bude da je bilo 50% 50%, to više nije ni bitno… Opet, ja preko nekih stvari stvarno ne mogu da pređem, možemo mi da razgovaramo, kada meni bude lakše i to je to. Žao mi je što nije uspelo, mislim da je ulog bio veliki, ali ja nisam odlučivala o tome, to je to – rekla je Anđela.

Zvezdan je istakao da si ti njega pikirala, kako ti se onda desilo nesvesna ljubav ako si ga svesno pikirala? – upitao je Darko.

Ne znam kako da objasnim, znaš kad uđeš u prostoriju, sa nekim porazgovaraš i osetiš neku energiju. Rekla sam Matoroj da mi ga skloni, da ne razgovaram sa njim, jer znam da je on nešto što je zabranjeno – govorila je Anđela.

pink