‘IMAŠ 46 GODINA, OVAKO SE PONIŽAVAŠ…’ Janjuš svojim izlaganjem totalno raskrinkao Anu, razvezao jezik do poda

303

U toku je emisija “Pitanja novinara”, voditelj Darko Tanasijević je podigao Marka Janjuševića Janjuša.

Čime si tačno iznervirao Anu, i zbog čega smatraš da je ona najveći blam istorije?

I ja sam uradio nešto sramotno. Meni nije samo blam zbog nekih ljubavnih odnosa. Rekao sam joj da mislim da je drugačija ostalih jer ima 46 godina, neke stvari koje je ovde lično doživela, dala je pravo da se tako priča o njoj. Nikada ja nju nisam hteo direktno da uvredim, malo ja to kažem i žučnije ali mislim iskreno da se ponižava. Ja stvarno tako mislim – rekao je Janjuš.


Kojim tačno postpucima se ponizila? – upitao je Darko.

Evo malopre se opet ponizila kada je rekla Anđeli da je gutalica – rekao je Janjuš.

To i mislim, ja sam rekla istinu šta ona ovde radi, i onda se ja kao poniživam, e pa nije tako. Ti si poslednji čovek koji može meni da sudi. Kako Slavnić nije blam Zadruge nego ja?! – govorila je Ana.

Zvezdan je ovde nesvesno blam, ti si svesno blam, poniženje je da neko od 46 godina govori neke stvari, ti ozbiljno ovde igraš. Tebe ovde nije niko uvredio nekom psovkom – rekao je Janjuš.

Ti si jako pokvaren – rekla je Ana.

Ja sam direktan i iskren – rekao je Janjuš.

Šta tebe briga šta ja radim ovde, kao završila si sa Zvezdanom, pa sad kao šta ja ovde radim. Šta te boli uvo – rekla je Ana.

Onda si pričala da mi njega tu nešto turiramo. Mislim da se upalila ovih dana kada je videla da Zvezdan više nije sa Anđelom i da ona tu više ne može da se bori. Imala je prvi pik kada je videla da Anđela može da bude povređena. Ona je onda krenula drugim stopama ka njemu – govorio je Janjuš.


Mene ovo vređa, ovo je takva bruka i sramota, sram vas bilo sve ovde – rekla je Ana.

Mislim da ne postoji stvar oko koje se Zorica i Ana ne slažu, to smo i danas videli. Ja Zvezdana ne mogu da osudim, niko ne vređa ni njega ni Anu. Za razliku od prethodne sezone, kako je bilo. Dosta je ljudi koji su mirni po pitanju toga. Kao da je sve postalo normlano. Rekao sam joj da nema stav, kao što je primer za tunjevinu. Od tunjevine je nastalo da opet od sebe pravi neku naivnu osobu, kao da joj je to natureno – rekao je Janjuš.

Ja mislim da Mića nije imao neku nameru sa tom tunjevinom, osim da je pojede. Onda Zorica njoj govori: “To nije bilo prijateljski od njega”, ona se kao slaže sa njom: “U pravu si”. Jel to moguće? Mislim da ovakva nisi napolju, mislim da si se malo uživela u rijaliti – govorio je Janjuš

Cccc, vi niste svi ovde po meni normalni, to ja mislim, eto – rekla je Ana.

Ne možete nas posvađati, to vam je cilj – dobacila je Zorica.

Da, Zorica meni sve govori i ja je slušam, nek bude tako – rekla je Ana.

pink