NISI DUHOVIT, DOSADAN SI! Car izvređao Slavnića žestoko, skandal u najavi: Ženskaroš je kao da ima 16 godina!

1674

Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić i Filip Car sačekali su da zadrugari odu u sobu na spavanje, a onda počeli da razgovaraju o gorućim temama, posebno o Zvezdanu Slavniću

– Nisi komentator, nisi nešto naročito duhovit, nisi čovek ”plač od smeha”, a šta drugo možeš biti? Komentator, akter ili Boki, da se spr*aju.. Okej, ostaćeš ovu sezonu, ostaćeš do kraja i šta? Na osnovu čega ćeš ući u sledeću? On je bio totalno dosadan učesnik, ništa. Niti je pričao na svoju temu kad dobije, ništa. Nije znao dve da složi, imao je tremu. Razumem ga, ali da mu se nije izdešavalo sve ovo. Sad ja vidim totalno drugog čoveka, sad uvek ima šta da kaže i zna da kaže – rekao je Car.


– Ja gledam Slađu, kad je tek došla pita me ”Šta da kažem?” sad je vidim ona samo priča – rekla je Aleks.

– On je negde u svojoj glavi znao šta će se njemu desiti.. Ja sam čuo od jedne osobe da je on Bokija ispitivao, ne znam ni ja šta ga pitao – rekao je Car.

– Nema on 16 godina i trajna karakterna osobina mu je da je ženskaroš – rekao je Car.

– Ja već sumnjam da je on znao da će se njemu ovo desiti. On je znao gde dolazi, a i gledao je prošlu sezonu. On je rekao ” Obećao sam da će ovo biti najbolja sezona i najgledanija”, on je to više puta ponovio – rekao je Car.

– Ja to nikad nisam čula. Ja pola stvari ne čujem! Pola stvari – rekla je Anđela.

– Ja verujem da Ana nije očekivala pola stvari – rekao je Car.

– Ako mu je karakterna crta da je ženskaroš, kako onda da ne očekuješ? – pitala je Anđela.

– Jedino što sigurno znam je da ću ja sama odavde izaći, a ko će zajedno, to ćemo da vidimo – nastavila je Anđela.

republika.rs