VREME JE DA SE IZVINI PRODUKCIJI ZA BAHATO PONAŠANJE! Anđeli saopšteno da se Mensur oglasio o njihovoj aferi

804

Anđela Đuričić donela je odluku da ne učestvuje u emisijama dok se ne demantuje da je bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem. Filip Car je pokušao da joj otvori oči da pravi grešku i da je vreme da dođe u njegovu emisiju “Delegati” i da se izvini svima zbog njenog bahatog ponašanja.

– Znaš kakve sve ljudi daju izjave. On je bio pozvan 1000 puta, sigurno je rekao da je bilo druženje ili da je bilo nešto. Šta da je rekao suprotno – govorio je Car.

– Ma nije – rekla je Anđela.


– Ja isto mislim da nije. Grešiš jer povlačiš poteze koji su loši po tebe. Ovo će da ti donese dodatne probleme, Aleksandra i ja smo sedeli i tu je bilo raznih teorija kako hoćeš da se dokažeš Zvezdan i da se pomirite, kako je to istina. Dođi u radio sutra i reci: “Izvinjavam se produkciji, nisu dužni to da mi kažu, a ja sam burno reagovala. Videćete u “Narod pita” i suočiti se sa onim što je izjavljeno”. Sve što se ovde priča, pričaće se i napolju. Ulaziš u neke duele i sukobe koji su loši po tebe. Sve se više vidi da si bila iskrena. Meni znače takve stvari, bolje iskreno loš, nego neiskreno dobar – nastavio je on.

srbija danas