VISOKA BETONSKA OGRADA, BAZEN, VEŠTAČKA TRAVA: Evo u kakvom suvom LUKSUZU trudna Anastasija i Gudelj uživaju!

353

Anastasija Ražnatović u četvrtom mesecu je trudnoće, a trenutno se nalazi u Španiji gde živi njen izabranik Nemanja Gudelj.

Ona se u više navrata snimala kako provodi vreme u Sevilji, a fanovi su ostali raspamećeni delovima luksuzne vile čija je privatnost maksimalno zagarantovana, jer je dvorište okovano visokom betonskom ogradom.

Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspešnijih fudbalera. Trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije.


Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom, a reč je o Sanji Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je pre nekoliko meseci potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.

Naš reprezentativac obožava tetoviranje, te mu je celo telo prekriveno tetovažama. Poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji, gde trenutno igra za istoimeni klub – tri krsta na leđima.

Anastasijin dečko nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra.

kurir.rs/alo