‘NJIHOVA PRIČA NIJE ZAVRŠENA!’ Mića zamerio Anđeli jer je Zvezdana forsirala da joj PRAVI DECU, i dalje veruje u Slavnićeve emocije prema njoj!

204

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka Ivana Šopić vratila se u Belu kuću posle reklama i zadrugarima je pušten klip sa žurke gde Zvezdan Slavnić posvećuje Maji Marinković pesmu “Za Ljiljanu”.

Ja sam njega doživela s pričom da on voli slobodu i neću da budem neka napast. On prija meni, lepo mi je sa njim, ali uvek mi je u glavi da ne želi kragnu i gušenje. On nije zahtevan, ni nemamo relaciju da bi tako nešto mogčo da bude – govorila je Maja.

Ja razumem ovo Anđelino ponašanje jer je najgore kad se daš 100% i izgubiš sebe. Ovde vidim Maju i Zvezdana koji su srećni i raspoloženi. Zvezdan otkad provodi vreme sa Majom deluj rasterećeno, priča opuštenije. Maja je oduvek pričala da se njoj Zvezdan sviđa i da kad dođe trenutak da bi bila sa njim, pa se desilo ono što smo svi očekivali. Meni je bio malo šok što se Anđeli to desilo, ali svi kad smo zaljubljeni budemo zaslepljeni – govorila je Sanja.


Prošli žurku se Zvezdan ovako veselio sa Anđelom, čak je i Miljana Popović rekla da vidi sad ljubav na njihovoj strani. Emocije se dešavaju kao na traci dolaze i odlaze, ali sve je za žive ljude. Lepo im je, druže se, ali imamo neke stvari koje mi nisu jasne. Anđela je znala šta radi i sa kim ulazi u vezu, znala je da roditelji neće da podrže i sad nema plakanja. Kad su imali najveću podršku od strane fanova i porodice sutra se to desilo, a ne mogu da izvlačim zašto. Posle svega tvrdim da Zvezdan ima emociju prema Anđeli i da je uložio na način kako on to radi. Anđeli zameram što je odmah htela decu i porodicu, a za sve treba vremena. Svi su ovde pali na istom ispitu. Slažem se da je Anđelu najviše pogodilo što Zvezdan sumnja. Anđela je izgubila bitku, ali je dobila rat. Ako Zvezdan sumnja u njenu priču i ako je ona njega lagala nema šta da budu zajedno. Mislim da njihova priča nije završena – komentarisao je Mića.

pink