JANJUŠ ISKREN DO SRŽI! Anđelu niko nije terao da bude sa Zvekijem, neka nosi taj teret! Veza nije imala budućnost, jer je čovek 20 godina stariji!

193

Tokom emisije “Gledanje snimaka” voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu da komentariše klip u kojem Maja Marinković i Zvezdan Slavnić komentarišu da Anđela Đuričić nikako nije bila devojka za njega.

Zvezdana ne privlače devojke kao što je Anđele, ne privlači ga nijedna devojka za ozbiljnu vezu. Mislim da Zvezdan više nikad neće imati ozbiljnu vezu i da ga to više neće interesovati. Razlika od 22 godine je ogromna, pogotovo kad imaš u glavi da jedna porodica uopšte nije za tebe. On sad ima drugo razmišljanje, vodi ga u ovo dešavanje i ovo mu je najlakši i najbolji način. Neću komentarisati njega u ovom odnosu, samo sa Anđelom, uvek sam govorio da tu nema sreće – govorio je Janjuš.


Je l’ njihov raskid bio surov? – upitala je Ivana.

Jeste, ali sam rekao i Anđeli da je sama kriva. Zvezdan jeste napravio nešto da je kriv, ali nema šta da traži krivca. Nikoga ne treba kriviti, samo sebe. Niko nju nije terao da dođe i da se spaja sa Zvezdanom, a inat joj ništa dobro neće doneti. Treba da se nosi sa onim što je uradila – dodao je bivši košarkaš.

Njoj je problem što Zvezdan to misli i sad očekuje da se Mensur javi i kaže. To znači da to što ona priča nikad više za Zvezdana da u podsvesti želi da se pomiri sa njim. Ona sad misli da je definitivno kraj – govorio je Zola.

Ona se meni stvarno zaklela u porodicu da nije imala. Ja sam pitao samo da ili ne, to je prošlost i nema veze sa nama – ubacio se Zvezdan.

Ona je meni danas rekla: “Neću da mislim da sam se klela u roditelje i lagala” – nastavio je Čolić.

Ja prvi verujem Anđeli da to nije uradila – poručio je Janjuš.

pink