Zvezdan priznao da je Anđela njegovo razočarenje, Maja smatra da mu ne treba neiskusna učenica: ENERGIČAN JE, ONI SU DVA SVETA!

207

Zadrugari su posmatrali razgovor Zvezdana Slavnića i Maje Marinković o tome kako je on stvorio drugačiju sliku o Anđeli Đuričić pre nego što je stupio u vezu sa njom i razočarao se.

Maja je rekla da si očekivao jedno i nadao se da će vaša veza izgledati drugačije, da je ona takva kakvom si je zamišljao a da si onda video da nije to to – rekla je Šopićka.

U prethodnoj sezoni mi je delovala ozbiljnije kao i ovde kad smo se upoznavali, ali kad je podigla gard i masku video sam malu devojčicu i to nisam očekivao – rekao je Zvezdan.

Tebi možda treba neko vragolastiji, je l’ grešim? – pitala je Šopićka


Ima ona razlog što nije takva, ali ja sam mislio da ispod tog stava koji mi se donekle sviđao, nisam ja znao da je razlog njenog ulaska da upozna i druži se sa ljudima. Trudio sam se da ne pobegnem, ali bilo bi sve teže – rekao je Zvezdan.

Rekla si da si odmah videla da im se energija nije poklopila. Je l’ ti čudno što ona toliko teško podnosi raskid? – pitala je Šopićka

Ako su neke stavri istinite ili neistinite to je na gledaocima da procene. Ovo ne dolaženje u emisije je budalaština i nepoštovanje ove kuće – rekla je Maja.

Ona je već imala period nedolaženja i sa tim sam imao problem, stvarno sam pokušao i radio an tom odnosu. Njena sezona je išla gore, dole i ne zna gde je više. Ovo je sad neki njen inat – rekao je Zvezdan.

Inat nikome nije dobro doneo, a sami smo krivi kad ulazimo u neke stvari i snosimo odgovornost. Što se klipa tiče složiću se da je on dosta uložio i trudio se da bude druželjubiva, da ne bude drčna i arogantna ali sputavala je svoju ličnost, pa je sad eskaliralo i vidimo pravo lice. Meni oni nikad nisu bilo kompatibilni, on je energičniji, ona je nekako stegnuta, nije druželjubiva i nisu mi kao par. Delovali su monotono i dosadno, energije su im dva sveta. Ako je dečko, nije joj učitelj i nije dužan da trpi na silu – rekla je Maja.


Velika stvar mi se desila da bih tek tako digao ruke, napolju bih sigurno odustao ajko brzo jer nemam potrebu za tim – rekao je Zvezdan.

Ona je njega pecala i svesno je stupila u odnos sa nekim ko je zauzet. Ja sam transparentnija i zna se kako stoje stvari. Ja mislim da ja imam taj duh koji njemu treba da se oseća lepo. Lepo mu je, nije opterećujuće. Niko ne voli kad mu je neko 24 časa nad glavom – rekla je Maja.

pink