NAKON GUTALICE, STIGLA I DRAPALICA: Isplivao jeziv snimak Ane Ćurčić iz rijalitija, zavukla prste i DRAPA se dole!

871

Iako je na samom ulasku u šestu sezonu “Zadruge”, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, izdominirala nad njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić, te je vratila na fabrička podešavanja nadimkom “gutalica”, sada ju je, po svemu sudeći, stigla karma.

Naime, na društvenim mrežama je osvanuo šokantni snimak Ćurčićeve, koji je za kratko vreme privukao veliku pažnju javnosti. Ana, kako se može videti u klipu, stoji u kupatilu i, žargonski rečeno, drapa se dole.

Zadrugarka se očigledno previše opustila pred kamerama, s obzrom da je najpre bila stidljiva i povučena, dok sada već radi slične stvari koje je zamerala svog bivšem partneru i njegovoj ljubavnici.


“Kad već imamo gutalicu, red je da znate da imamo i drapalicu”, “Mora se drpati, ne kupa se”, “Sramota da žena od 50 godina bude ovako prljava i neuredna”, “Prljavuša se ne kupa i stalno se češe”, “Žena mangup, nemam reči”, “Ko zna kakve boleštine joj je preneo dragi Zveknuti”, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod šokantnog video snimka.

republika.rs