Sanja Stanković slagala javnost: Lažno se udala, pa se sad ovako pere zbog javne obmane!

473

Sanja Stanković je priznala da njeno vjenčanje koje je izazvalo pravu buru u medijima nije bilo pravo.

Naime, Sanja je u emisiji “Ne gledam ti ja to” priznala da se ona zapravo nije udala, već je samo radila reklamu.

– Svi ljudi koji su bili tamo su njene zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje i da napravimo gužvu. Ja sam njihovo zaštitno lice, to sam zaboravila da kažem. Moje moj lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i vjenčanja.


– Gostima se svidjelo, mi smo snimali, ja sam dijelila na svom instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda. Mladoženja je od vlasnikove djevojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namjera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem u otvaranju.

– Najveći problem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do posljednjeg koljena. Zvala je rodbina: “Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?”. Majke je dobila nervni slom. Moje prijateljice, Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslala komentare. Malo sam bila svjesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lijepo smo se proveli – rekla je Sanja.

– Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima da pomognem u svemu. Htjela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvrijedila i slagala. Dobila sam lijepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu željeli. Htjeli su čak i koverte da šalju. Nisam mogla da sačekam, jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do posljednjeg koljena, nema šta mi nije rekla – govorila je voditeljka.

Izvor: Informer