Oglasili se sinovi Zorice Marković nakon što joj je pozlilo: Ona je starija žena, ima tri bajpasa!

623

Zorica Marković se žestoko posvađala sa Anđelom Đuričić, koja joj je u jednom momentu prišla, skinula naočare i polomila ih. Nakon drame, pjevačici je pozlilo, pa je izašla iz Bijele kuće zajedno sa Anom Ćurčić, koja ju je pridržavala da ne padne.

Sada su se tim povodom oglasili njeni sinovi koji su zabrinuti za majku.

Inače, Anđela je u svađi Markovićki čak pomenula sinove Dejana i Iliju, pa rekla kako je njihova najveća kazna to što im je ona majka.


– Zorica je najbolja majka na svijetu, jako smo ponosni na nju. Veliki je borac za pravdu, boli je nepravda i nikada prva ne napada, ali, kada je neko nagazi, nagazi tri puta gore. Zato ljudi misle da je naša majka toliko agresivna u svađama, međutim, ona se samo brani, ne da na sebe niti će ikada. Brani brak kao instituciju, onu ženu koja je tamo nastradala i usput se sprijateljila sa njom, jedna drugoj su prirasle srcu. Normalno da će da prokomentariše, jer je učesnik “Zadruge”. Niko tamo nije otišao u biblioteku, oni su u rijalitiju, iznose svoje stavove, koliko grubi bili. Rijetko ko može sa majkom verbalni konflikt da iznese, ona ove sezone dominira i ponosni smo na nju, majka je za primjer – priča Ilija za Pink.rs, u svoje i bratovljevo ime.


– Dejan i ja smo se silno zabrinuli, nismo spavali cijelu noć. Spremni smo bili da dođemo da pomognemo, šta god da je potrebno. Žena je starija, hoće sve da ispoštuje i ima još snage i energije u svom tijelu da sve izgura, ali neprikladno je i nema smisla da mlađa djevojka, koja može kćerka da joj bude, da se tako ponaša prema jednoj legendi narodne muzike, ženi velikog srca, ženi koja ima tri bajpasa. Jedno je kad ti nekog uvrijediš u rijalitiju, a drugo kad ideš na život, bajpaseve, na smrt… Pominje joj djecu, porodicu, ali na najniži mogući način. To nema smisla, poente, djevojka se pogubila skroz. Nama je nje legitimno žao, i Anđeline porodice… Prije svega njene porodice, jer trpi Anđelina zlodjela u “Zadruzi” i plodove njenih djela – kaže Ilija i zaključuje:

– Zorica je majka za primjer, izuzetno smo ponosni na nju. Ima puno prijatelja, porodicu, podršku, vole je kolege… Mogu samo da je mrze, psi laju, a vozovi prolaze. Svakog ko naudi jednoj takvoj ženi, imenu i legendi treba da je sramota, da se stidi svojih djela.

Izvor: Telegraf.rs