ALEKS SPAVALA SA CAREVIM POBRATIMOM! Nikolićeva krije veliku tajnu, strahuje da će se sve saznati!

3783

Aleksandra Nikolić krije tajnu od Cara.

Nova drama i svađa između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić se odigrala jer je Aleks Car napao kako mu nije ispričala sve iz prošlosti, kao i da će napraviti haos ukoliko sazna da ga je za nešto slagala.

Iako se ona pravdala, postoji tajna koju Nikolićeva svim silama pokušava da sakrije od Filipa. Naime, navodi se da je bila intimna sa njegovim pobratimom Leonom iz Zagreba. U tom periodu se Car i Leon nisu odvajali, a Leon mu nikada nije rekao da je imao intimne odnose sa Nikolićevom.


– Ne znam zašto je baš sada Filip posumnjao u Aleksandru. Ona je ubeđena da Car nikada neće saznati da je ona imala se*s sa njegovim pobratimom pošto njih dvojica skoro godinu dana nemaju nikakav kontakt. Nikada mu nije ni spomenula da poznaje Leona, a kamoli da se ona sa njim spanđala pre dve godine na jednom splavu kada su završili u hotelskoj sobi gde su imali se*s. Nakon toga se nisu čuli, ali je Aleks provalila da su on i Car kao braća jer je kod njega na Instagramu videla njihove zajedničke slike. Bila je u šoku, međutim, preko nekih prijatelja je saznala da njih dvojica više nemaju kontakt. To joj je bila olakšavajuća okolnost i mislim da se ona boji da će Leon sve da ispriča Caru kada izađu iz Zadruge. On to ne bi mogao nikada da joj oprosti – priča Carev drug za Star.

Kako će se stvari dalje odvijati ostaje da vidimo.

republika.rs