PRIZOR KAKAV NE VIĐAMO: Marija Šerifović u kupaćem kostimu, tek kada vidite ko joj pravi društvo

721

Šerifovićeva se u Dubaiju uputila u ženskom društvu

Marija Šerifoviž ima prava da odmori nekoliko dana od svih obaveza koje ima. Pa je tako nedavno spakovala kofere i otputovala u toplije krajeve.

Šerifovićeva se u Dubaiju uputila u ženskom društvu. Sa njom su biče majka Verica i najbolje prijateljice, među kojima je i Jovana Pajić bivša supruga Saleta Cvetkovića iz „Tropiko benda“. Čini se da njih dvije ne pridaju značaj spekulacijama na račun njihovog odnosa pa tako osmijehe nisu skidale sa lica dok su se kupale u toplim Emiratima.


Dok su se vozile u gumenom čamcu osmijeh je otkrio da se odlično provode. Iako nose prsluke za spasavanje, jer ništa se ne smije prepustiti slučaju, možemo da vidimo kako izgleda Marija Šerifović u kupaćem kostimu. Prilika kakva se ne ukazuje često.

Podsjetimo, pop zvijezda je pratioce na Instagramu podsjetila je nedavno kako su ona i Verica „opljačkane“ u Dubaiju. Naime, u vlogu je objasnila da ih je jedan prodavac prevario kada je shvatio da su turistkinje, pa im je pakovanje kafe, nekoliko hurmi i kristale za sinuse naplatio čak 125 eura.

glamblam.ba